Antoni de Torreblanca ça Pobla, 1503

Name
Antoni /de Torreblanca/ /ça Pobla/
Given names
Antoni
Surname prefix
de
Surname
Torreblanca,ça Pobla
Birth
Ca n'Oms (Fals), Fonollosa, Bages, CAT
Latitude: 41.75073 Longitude: 1.770056
Marriage
Residence
Death of a father
Note: El 1451 va ser un del avaladors en la compra d'un mas per part d'Antoni de Comallonga de Sant Mateu. El 1453 figura com a difunt als capítols matrimonials de la seva filla Margarida
Death of a mother
Number of children
Note: En documents de 1519 i 1521 figura com a hereu un Joan Torreblanca. Aquesta dada no concorda amb la resta.
Marriage of a daughter
Note: Era el segon matrimoni de la Margarida
Property
Masos Torreblanca i Solà
April 18, 1501
Note: Era propietari dels masos Torreblanca (actualment ca n'Oms) i Solà (actualment Torreblanca). Els indicis documentals apunten a que els darrers hereus Solà havien anat alienant part del seu patrimoni als veïns Torreblanca. En aquesta data Antoni de Torreblanca ja n'era el propietari i va empenyorar el mas Solà amb totes les seves terres, camps, horts i boscos, etc. a Joan de la Sala, carnisser de Manresa, gendre seu. L'empenyorament era per 15 lliures corresponents all dot de la seva filla Coloma.
Marriage of a daughter
Death
after 1503
Note: El 1503 consta que Antoni va verdre's una peça de terre erma situada al costat del Molí del Rossel de Manresa. Desprès d'aquesta data ja figura com a cap de casa el seu fill Melcior.
Last change
January 16, 202017:57:39
Author of last change: toniplanas
Family with parents
father
mother
Marriage Marriagebefore 1423
himself
brother
sister
Family with Francina de Torreguitzana
himself
wife
Marriage Marriage
son
daughter
daughter
Marriage
Residence
Property
Number of children
Death
Property

Era propietari dels masos Torreblanca (actualment ca n'Oms) i Solà (actualment Torreblanca). Els indicis documentals apunten a que els darrers hereus Solà havien anat alienant part del seu patrimoni als veïns Torreblanca. En aquesta data Antoni de Torreblanca ja n'era el propietari i va empenyorar el mas Solà amb totes les seves terres, camps, horts i boscos, etc. a Joan de la Sala, carnisser de Manresa, gendre seu. L'empenyorament era per 15 lliures corresponents all dot de la seva filla Coloma.

Number of children

En documents de 1519 i 1521 figura com a hereu un Joan Torreblanca. Aquesta dada no concorda amb la resta.

Death

El 1503 consta que Antoni va verdre's una peça de terre erma situada al costat del Molí del Rossel de Manresa. Desprès d'aquesta data ja figura com a cap de casa el seu fill Melcior.

Birth
Property