Anna Bertran, 1659

Name
Anna /Bertran/
Given names
Anna
Surname
Bertran
Also known as
Agnès /Bertran/
Marriage
Family residence
Note: Al registre de bateig del seus fills Antoni Josep i Cosme, així com als capítols matrimonials d'aquest darrer consten com residents a Freixinet. Celdoni i la seva descendència documentada s’identifiquen amb el cognom de Bertran o Vilorbina, Àlies Bertran. Al registre d’òbits hi ha enregistrada la defunció d’un Celdoni Vilorbina «batlle de Freixinet». Al testament de la seva esposa Anna fa constar que vol ésser enterrada al vas dels Bertran. Això ens fa pensar que en Celdoni és un pubill d’aquesta casa.
Birth of a daughter
Birth of a daughter
Note: Foto DSC04770
Birth of a child
Note: Registre molt deteriorat
Birth of a son
Birth of a son
Birth of a son
Note: Al citar com a padrí a Antoni Vilorbina “son avi” de Santa Susanna, és l'única evidència que ens permet saber el nom i procedència del pare de Celdoni Vilorbina.
Birth of a son
Birth of a son
Death of a husband
Note: “batlle de Freixinet”
Number of children
Will
Note: Fotos DSC04357
FAM:DATA
FAM:DATA:TEXT:DATE: 28 AUG 1622 AND 16 MAR 1643
Death
between 1644 and 1659
Last change
December 5, 201018:09:51
Author of last change: toniplanas
Family with Celdoni Vilorbina
husband
herself
Marriage Marriage
daughter
2 years
daughter
3 years
child
2 years
son
4 years
son
21 months
son
4 years
son
5 years
son
16231692
Birth: April 23, 1623
Death: between 1687 and 1692
Family residence
Number of children
Will
Death
Family residence

Al registre de bateig del seus fills Antoni Josep i Cosme, així com als capítols matrimonials d'aquest darrer consten com residents a Freixinet. Celdoni i la seva descendència documentada s’identifiquen amb el cognom de Bertran o Vilorbina, Àlies Bertran. Al registre d’òbits hi ha enregistrada la defunció d’un Celdoni Vilorbina «batlle de Freixinet». Al testament de la seva esposa Anna fa constar que vol ésser enterrada al vas dels Bertran. Això ens fa pensar que en Celdoni és un pubill d’aquesta casa.

Will

Fotos DSC04357

Note

Als registres de bateig dels seus fills Anna, apareix com a "Agna" (3), "Ana" (2) i "Agnes" (1) . Al test ament del seu fill Cosme com "Agnes". Sempre sense el cognom. Al seu testament com a "Agna Volorbina".
El seu marit Celdoni Vilorbina i la seva descendència documentada s’identifiquen amb el cognom de Bertran o Vilorbina, Àlies Bertran. Al seu testament Anna fa constar que vol ésser enterrada al vas dels Bertran. Això ens fa pensar que el seu cognom és Bertran, hereva de la casa Bertran de Freixinet i el seu marit, pubill.